IT Generation is een IT dienstverlener die zich richt op het opzetten en onderhouden van een stabiel en zorgeloze netwerkomgeving, het verzorgen van VoIP telefonie installaties, het aanbieden van een professionele website en het maken van mobile applications.

Zorgeloos gebruik maken van uw computer en netwerk

De hedendaagse technologie blijft zich ontwikkelen en wordt steeds complexer. Van stil staan is geen sprake meer. Elk bedrijf is tegenwoordig verbonden met het internet, een netwerk, cloud, enzovoorts. Veel bedrijven zijn niet bewust van de tijd die zij spenderen aan het oplossen van kleine of grote problemen/ergernissen met de huidige netwerkomgeving. Hierdoor gaat veel tijd verloren die ook anders besteed kan worden. Laat IT Generation deze zorgen uit handen nemen met haar diensten.

IT Generation zorgt ervoor dat u dagelijks zo min mogelijk problemen ervaart in uw netwerkomgeving

Deze doelen worden behaald door middel van:
· Het leveren van de juiste hardware en software.
· Het analyseren van de huidige omgeving en hierop inspelen.
· Stabiele installaties neerzetten, waardoor storingsvermindering plaats vindt.
· Snel en goede support geven.
· De tussenpersoon zijn bij technische vragen met leveranciers.
· Pro-actief beheer bij afname van een contract.

Betere kwaliteit telefonie met grote besparingen

Bellen kan goedkoper en beter! Door te kiezen voor VoIP kan er wel tot 50% bespaard worden op de maandelijkse kosten. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van geavanceerde functies in de telefoon centrale, waardoor u professionaliteit uitstraalt via de telefoon.

Een website is het visitekaartje van het bedrijf

Een duidelijke, informatieve en sterke website is de reflectie van uw bedrijf dat meegegeven wordt aan de bezoeker. Een verzorgde en bijgehouden website geeft aan dat u serieus met uw bedrijf bezig bent en dat u dit ook zo naar de klant wilt laten overkomen.

IT Generation biedt websites op maat aan die ervoor zorgen dat de klanten de beste online belevenis ervaren.